کفش چرم طبی اصل برای راحتی استفاده روزانه در انواع مدل های شیک زنانه با کیفیت عالی و متناسبِ نیاز و سلیقه شما تولید می شود.
کفش چرم طبی
پا ستون بدن و جز مهمترین اعضای بدن ما است که با مراقبت از آن می توانیم به سلامت کل بدن کمک کنیم.
یکی از این کمک ها می تواند پوشیدن کفش چرم طبی متناسب با آناتومی پای ما و فعالیت های ما باشد زیرا باید فشار وارده بر پا و عضلات آن در هنگام استفاده از کفش جوری باشد که گردش خون را مختل نکند.
دلیل این حرف این است که در پشت عضلات پا و پشت مفصل زانو دریچه ای وجود دارد به نام لانه کبوتری که مسئولیت برگرداندن خون از پا به قلب را بر عهده دارد و این کار دقیقا برعکس جاذبه زمین است.
قدرت پمپاژ خون در ماهیچه پشت پا به اندازه قدرت پمپاژ قلب است که خون پر از اکسیژن و مواد مغذی را به تمام نقاط بدن می فرستد.
هر نوع مشکلاتی که برای کف پا ایجاد می شود می تواند در این پمپاژ خلل ایجاد کند پس دانستن این نکته که چگونه باید از پا های خود مراقبت نمائیم اهمیت پیدا می کند.
یکی از مواردی که در حفظِ سلامت و بهداشت پا بسیار تاثیرگذار است پوشیدن کفش مناسب است که فراخور هر گونه فعالیتی طراحی شده باشد به عنوان مثال: ورزش های سنگین، پیاده روی و یا انجام کار های روزانه و غیره …
یکی از انواع کفش های مناسب جهت پوشیدن و استفاده روزانه کفش چرم طبی است که با توجه به چرم بکار رفته در آن بسیار با آناتومی پا هماهنگ است و امکان تحرک مناسب پا را فراهم می نماید.
در اینجا خالی از لطف نیست که قدری بیشتر در مورد تاریخچه کفش که محافظ قلب دوم ما است بدانیم پس لطفاً با ما تا انتهای متن همراه باشید.
بعضی از اختراعات آنقدر قدیمی هستند و با زندگی روزانه ما یکی شده اند که یادمان می رود کی، چگونه و توسط چه کسانی اختراع شده اند یکی از اختراعات بسیار مهم کفش است.
ابتدا کفش ها به صورت امروزی نبوده و بیشتر به شکل پاپوش بودند که از پوست حیوانات و گیاهان خاص دوخته و به شکل صندل های امروزی با بند دور مچ و ساق پا پیچیده می شدند.
در کشورهای روم، ایران، چین، مصر، هند و غیره… می توان کفش هایی با قدمت بیش از پنج هزار سال یافت که در این کشور ها تولید می شده.
این پاپوش ها علاوه بر محافظ پا نشان دهنده جایگاه اجتماعی و ثروت شخصی بود که از آن استفاده می کرد و با تزئینات فراوان و با استفاده از جواهرات دوخته می شدند.
مسیحی ها اعتقاد داشتند باید کل با پوشانده شود و هیچ کجای آن قابل رویت نباشد و تحت تاثیر مسلمانان در جنگ های صلیبی اقدام به ساخت کفش هایی نمودند که روی پا و ساق پا را بپوشاند.
به این ترتیب پاپوش ها تبدیل به صندل هایی شدند که کاملاً پوشیده و بسته بودند و در اروپا در اوایل قرن چهارم به تدریج تولید کفش ها صنعتی شد.
با توسعه صنعت نساجی پارچه های نازک تر و زیباتر و البته با کیفیت تری بافته شده اند که کفاشان توانسته اند با آن ها کفش های زیبا تری تولید کنند.
تقریباً همه مردم همراه با اشراف می توانستند از کفش ها فراخور وضعیت اقتصادی خود استفاده کنند به این ترتیب انواع کفش ها طبق مُد آن روزگاران تهیه و به فروش می رسید.
البته از آنجایی که هر کفش به سفارش مشتری و فقط مخصوص او و طبق سلیقه و خواسته او دوخته می شد تقریباً هر کفش منحصر به فرد بود و نمونه دیگری مثل آن دوخته نمی شد.
کفش های نوک تیزی که پوشیدن آن ها ثمری جز عذاب کشیدن و درد پنجه پا نداشتند و هر شخصی که از آن ها استفاده می کرد با کجی استخوان انگشتان پا رو به رو می شد.
کفش های بسیار کوچک تر از اندازه واقعی پا که در چین تولید می شد زیرا در آن زمان داشتن پا های بسیار کوچک جزء ملاک های زیبایی بانوان در چین به حساب می آمد.
در چین هر شخصی که از آن استفاده می کرد عملاً دچار نقص عضو می شد و نمی توانست تا آخر عمر درست راه برود البته این نوع کفش بعلت این که مانع کار کردن بود در بین عموم مردم رایج نبود.
کفش های ونیزی با پاشنه های ۶۰ سانتیمتری و وزن های بسیار سنگین که راه رفتن را به امری سخت و مشقت بار تبدیل می کردند.
سپس پاشنه های مختلفی به کفش ها اضافه شد و پس از آزمون و خطا های بسیار در طی تاریخِ کفش سازی بالاخره کفش ها به چهار چوب امروزی خود نزدیک شدند.
سرانجام در قرن هجدهم در اروپا کفش هایی تولید شدند که از چرم طبیعی بودند و استایلی بسیار نزدیک به کفش های امروزی داشتند.
کفش چرم طبی زنانه
تا حرف از کفش طبی زنانه به میان میآید تصویر کفشی بسیار زمخت با ظاهری نه چندان زیبا برای ما مجسم میشود که میل به خرید و استفاده از این نوع کفش را برای ما از بین می برد.
در حالی که امروزه با پیشرفت صنعت طراحی؛ تولید کفش های ارتوپدی بسیار دگرگون شده و کفش های طبی بسیار شیک و امروزی تولید می شوند که با استقبال بسیاری مواجه شده اند.
متخصصان پا و بیماری های مرتبط با آن بر این اعتقاد هستند که بسیاری از افراد با بیماری انگشتان چکشی پا، بیرون زدگی استخوان شست پا یا همان هالوکس، خارپاشنه و دیگر بیماری های مربوط به پا درگیر هستند.
ابتلا به این بیماری ها جدا از جنبه های ارثی آن ها می تواند نتیجه پوشیدن کفشهای نامناسب باشد که البته میزان درگیری با این بیماری ها در بانوان بسیار بیشتر است.
استفاده از کفش چرم طبی زنانه یک گزینه بسیار عالی و مناسب برای همه بانوان شیک پوش و خوش استایل است که به سلامت پاهای خود اهمیت می دهند و زیبایی همراه با راحتی کفش را یکجا و با هم می خواهند.
در اینجا برخی از نکاتی را که شما عزیزان باید در خرید یک کفش طبی با کیفیت به کار ببرید نام برده و به اختصار توضیح خواهیم داد با ما همراه باشید.
۱. کف کفش طبی باید محکم و با استحکام باشد تا بتواند ضربات ناشی از برخورد پا با سطوح مختلف را جذب کند و کمترین فشار را به عضلات استخوان های پا انتقال دهد.
زیرا پا ها معمولا در راه رفتن فشاری معادل ۲ برابر وزن کل بدن را تحمل میکنند در حالی که این فشار در زمان دویدن به ۱۰ برابر وزن بدن نیز میرسد.
۲. کفش کفی طبی باید کاملا متناسب با آناتومی پا باشد مخصوصاً در قوس کف پا زیرا اگر قوس کف پا زیاد و یا کم باشد میتواند سبب ایجاد دردهای کمری و دیسک کمر شود.
۳. رویه کفش طبی باید انعطاف پذیر بوده و حتما از چرم باشد تا بتواند سرما و گرما را به خوبی به پا منتقل کند تا پا بتواند نفس بکشد و در درون کفش عرق نکند.
۴. کفش طبی باید درست مناسب و اندازه پای شما باشد نه بزرگتر و نه کوچکتر زیرا اگر تنگ باشد پا در درون کفش فشرده میشود و حس خوبِ راحتی هنگام راه رفتن از شما سلب می شود.
در هنگام پوشیدن کفش تنگ علاوه بر مختل کردن خون رسانی به پا سبب بروز انواع بیماری های مربوط به پا می شود و حتی سبب زخم و تاول بر روی پا می شود.
اگر کفش گشاد تر از سایز مناسب پا انتخاب شود سبب درگیری کفش با پا و پوست پای میشود و پا مجبور است در هر بار قدم برداشتن خود را منقبض و منبسط کند تا کفش از پای شما در نیاید و مداومت در این کار سبب خستگی و فشار بیش از حد به تاندون ها، استخوان ها و عضلات پا می شود که خود سبب گشادی رگ های خونی در این ناحیه و ایجاد واریس می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.