قیمت کفش کوهنوردی کوهسار تبریز

کوهنوردی، کوهپیمایی ، سنگ‌نوردی و پیاده‌روی‌ های طولانی مدت از آن گروه ورزش‌هایی می باشند که تنهازمانی می‌توانند لذت‌بخش و ایمن باشند که همه قوانین و الزامات در آن ها را رعایت شده باشد. کوهنوردی یکی از ورزش های پرطرفداری است که در بین خانواده ها و دوستان بسیار می چسبد. اما این ورزش پرطرفدار و لذت بخش نیاز به تجهیزاتی دارد. کفش کوهنوردی یکی از مهم ترین و می توان گفت اصلی ترین ابزار و تجهیزاتی است که برای این ورزش به آن نیاز است. در این مقاله قصد داریم تا درباره کفش کوهنوردی کوهسار و ویژگی ها و انواع آن حرف بزنیم.

قیمت کفش کوهنوردی کوهسار تبریز

قیمت کفش کوهنوردی کوهسار

قیمت کفش کوهنوردی کوهسار برای تعیین کردن قیمت های یک کفش کوهنوردی مناسب و مرغوب اول باید به این سوال پاسخ داد: کفش کوهنوردی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ در ادامه به چند مورد از مهم ترین و اصلی ترین این ویژگی ها می پردازیم:

یک کفش کوهنوردی خوب و مناسب باید پای شما را در برابر شرایط ویژه کوهستانی ایمن نگه دارد. ولی برای اینکه بدانیم چه کفشی مناسب پای ما می باشد باید از محیطی که قرار است در آن از کفش خود استفاده کنیم مطمئین باشیم. ویژگی‌ ها و خصوصیات محیطی هر مکانی تعیین کننده لمکانات و تجهیزات مورد نیاز ما می باشد. پس براساس موقعیتی که در آن قرار داریم باید به ویژگی های زیر توجه کنیم:

الف) جنس کفش کوهنوردی: یک کفش خوب و مناسب کوهنوردی می تواند از جنس های زیر ساخته شده باشد: یک کفش خوب می‌تواند از چرم های طبیعی یا از چرم های مصنوعی ساخته شود . پارچه‌های گورتکس و سیمپاتکس هم عایق باد و رطوبت می باشند و امکان گردش هوا در آن ها وجود دارد. مواد نوترکیبی مثل کولار هم به عنوان پارچه های ضربه‌گیر شناخته می‌شوند. تین‌سولیت ها از جنس های دیگر کفش می باشند که خاصیت نگه داشتن گرما در داخل کفش ها را دارند و برای فصل سرد زمستان ساخته شده اند. جنس فایبرگلاس هه در بین کوهنوردان ایرانی به کفش های پلاستیکی معروف است و بیشتر برای اسکی ساخته شده است تا کوهنوردی.

1) کفش‌های ساخته‌شده از متریال عایق: ساختار این نوع کفش ها چندلایه می باشد؛ اول باید زمان کوتاهی به آن ها عادت بکنید سپسد با آن ها احساس آرامش و راحتی می کنید ؛باین کفش ها ب ه‌اندازه کافی گرم هستند و از کفش‌های پلاستیکی سبک‌تر می باشند.

2) کفش‌های سه فصل: این کفش ها لایه عایق ندارند و از تمامی انواع کفش های کوهنوردی سبک‌ تر می باشند؛ در فصل تابستان یا در آب‌ و هوای گرم بیش‌ از اندازه گرم نمی‌ شوند. به طور معمول از چرم یا متریال مصنوعی ضخیم تر هستند و در برابر خراش و سایش مقاوم می باشند.

3) کفش‌های پلاستیکی: این نوع از کفش ها در آب و هوای سرد به‌ اندازه کافی گرم هستند. لایه های بیرونی این کفش ها ضد آب می باشند. و صرفا برای کوهنوردی از آن ها استفاده می‌ گردد و برای پیاده‌ روی راحت نمی باشند.

ب) کفی کفش: کفی کفش ها را می‌توان یکی از مهمترین و اصلی ترین قسمت های کفش های کوهنوردی دانست. بهترین کفی‌ های کفش ها از کربن و لاستیک تولید می شوند. تا افزون بر استحکام و مقاومت، ضد لغزش هم باشند.

انواع کفش کوهنوردی از نظر کاربرد:

1) کفش پیاده‌روی : اگر شما هم، پیاده‌روی می باشید حتما تلاش کنید این کار را با کفش های مناسب انجام دهید. پیاده‌ روی در سعت های طولانی بدون کفش های مناسب می‌تواند باعث صدمات جدی و جبران ناپذیری شود. کفش‌های پیاده‌روی اصولا خیلی سبک هستند و بدون ساق می باشند و برای راه های بدون شیب و مسطح استفاده می‌ گردند. به طور معمول در قسمت پاشنه این نوع از کفش‌ ها از شوک‌گیر استفاده می‌ گردد.

2) کفش کوهپیمایی: این نوع کفش های کوهنوردی مقداری از کفش های پیاده‌روی سنگین‌ ترند. و معمولا‌ نیم‌ساق هستند و کفی های انعطاف پذیری دارند. این نوع کفش‌ ها از جنس پارچه‌ های ضد آب و گرتکس یا چرم تولید می‌شوند. کفش‌های کوهپیمایی را می‌توان در تمامی فصول استفاده کرد. ولی توصیه حرفه‌ای ها این است که از این نوع کفش ها برای سفر‌ های زمستانی و در برف ها استفاده نکنید.

3) کفش کوهنوردی: کفش‌های کوهنوردی برای کوهنوردی‌ های نیمه سنگین طراحی و ساخته می‌شوند. این مدل از کفش‌ ها دارای ساق های بلند در حدود ۱۴ تا ۱۹ سانتیمتر می باشند. این ساق های بلند برای محافظت از مچ های پای شما در هنگام صعود طراحی شده است . انعطف‌پذیری کفی این کفش ها نسبت به کفش‌ های کوهپیمایی کمتر می باشد.

4) کفش کوهنوردی سنگین : کفش‌ های کوهنوردی سنگین برای کوهنوردی‌ های سنگین و طلانی و با شرایط سخت تولید شده‌اند. به همین نسبت هم کفش‌ های سنگین و قدرتمندی هستند. کفی های این کفش ها به هیچ‌ وجه مرتجع و انعطاف پذیر نیستند اما برای نصب گرامپون یا همان تیغه‌های فلزی برای کف کفش برای حرکت در برف و یخ ها جا دارند.

5) کفش هیمالیا نوردی: کفش های هیمالیا نوردی از مدل کفش‌های کوهنوردی قدرتمند و سنگین محسوب می‌شوند ولی با این تفاوت که یک لایه اضافه‌ تر دارند و برای صعودهایی با ارتفاع بالای ۵۰۰۰ متر طراحی شده اند. کفش های مخصوص هیمالیا نوردی ویژه افرادی می‌باشد که به طور حرفه‌ای می‌خواهند اقدام به صعود قلل مرتفع جهان مانند قله اورست نمایند. انعطاف پذیری این نوع کفش ها از سایر کفش‌ های کوهنوردی بسیار پایین‌ تر می‌ باشد و پوشیدن آن ها با پوشش اول آن به نوعی یک گتر بلند و کلفت است که بر روی لایه‌های دیگر آن قرار دارد.

کفش کوهنوردی کوهسار تبریز

کفش کوهنوردی کوهسار تبریز برای خرید یک کفش خوب و مناسب کوهنوردی در بالا نکاتی ذکر شد اما به زیان ساده کفش های کوهنوردی باید دارای نکات دیگری هم باشند که در ذیل به طور اجمالی به آن ها اشاره کرده ایم تا بتوان، خریدی مطمئن و با کیفیت داشته باشیم.

ویژگی های لازم برای رویه کفش :

1) بند کفش ها تا نزدیکی پنجه ها ادامه پیدا کند.

2) تا روی پا و قوزکها را بپوشاند.

3) قابل ارتجاع باشد.

4) محکم باشد.

5) مقاومت بالایی به سرما گرما و عوامل جوی باشد.

6) تا حدودی برای آسایش پا نرم و قابل انعطاف باشد.

7) ضد آب باشد.

ویژگی های لازم برای کفی کفش:

1) اصطکاک خوبی داشته باشد.

2) وضعیت استقرار کف پا را در داخل کفش حفظ کند.

3) مقاومت مناسبی داشته باشد.

4) عآج های عمیق داشته باشد.

5) ضربه گیر باشد.

6) قابل انعطاف باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما